Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB

Weer brand parkeergarage Haarlem PDF Afdrukken E-mail
zondag 07 november 2010
Haarlem is zondagochtend voor de tweede keer in korte tijd verrast door een brand in een parkeergarage in het centrum van de stad. Het betreft wel een andere parkeergarage, deze keer gaat het om de parkeergarage onder een appartementencomplex in de Spaarnoogstraat.

De bewoners van 48 appartementen moesten uit voorzorg hun huis uit. Zij werden opgevangen in een nabijgelegen politiebureau. Zeker vijf auto's raakten door de brand zwaar beschadigd. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


De brandweer had ongeveer een half uur nodig om het vuur te blussen. Omstreeks tien over vijf kon het sein 'brand meester' worden gegeven.
Rond kwart voor acht mochten de eerste bewoners hun appartement weer in.
Ruim anderhalve week geleden verwoestte een grote brand in een openbare parkeergarage De Appelaar in het centrum van Haarlem 26 auto's. Ook de garage zelf liep forse schade op. De oorzaak van deze brand was vermoedelijk kortsluiting in een startende auto.

< Vorige   Volgende >