Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB

Eten belangrijk voor gezondheid PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 09 mei 2009
Maar liefst 40% van de volwassen bevolking leidt aan overgewicht, waarbij in 10% van de gevallen sprake is van een ernstige situatie. Goed eten is een belangrijk wapen tegen deze bedreigende volksziekte.

Inmiddels is bekend dat zwaarlijvigheid in veel gevallen wordt veroorzaakt wordt door een storing in de stofwisseling. Deze storing kan ontstaan door een teveel aan koolhydraten in de voeding. Hierdoor kan er insulineresistentie ontstaan. Koolhydraten zijn suikers die in verschillende soorten te vinden zijn in o.a. snoep, chocolade, ontbijtgranen, chips, frisdrank, brood, pasta’s, rijst e.d.

De term Low Carb is over komen waaien uit Amerika en betekent letterlijk Koolhydraatarm. Er zijn veel lekkere, originele, eenvoudig te bereiden en helder geschreven LowCarb recepten voor alle dagdelen op het internet te vinden, klik hier 
< Vorige   Volgende >