Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB

Horror in Asser huis PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 27 oktober 2007
Politieagenten in Assen kwamen afgelopen dinsdag in een regelrechte horrorfilm terecht, toen ze een woning aan de Stroom betraden. Een man had zichzelf opgehangen in het trapgat en in de badkamer vonden ze een losse hand en het zwaar verminkte lichaam van de vrouw. In het huis zijn ook een hakbijl en een mes gevonden.

Zowel de man als vrouw zijn door zelfdoding om het leven gekomen. Dit blijkt uit het politieonderzoek. De zelfmoord van de man stond al vast. Hij had zich opgehangen.

Uit sectie op het zwaar verminkte lichaam van de vrouw blijkt dat de verwondingen na haar dood door de man zijn toegebracht. Volgens de politie is betrokkenheid van een derde persoon uitgesloten.

De agenten die de beide lichamen aantroffen, zijn opgevangen door een eigen traumateam. Dit team bestaat uit agenten die collega’s terzijde staan die met ernstige zaken te maken hebben gekregen.

Het lijkt erop dat een nog ernstiger gezinsdrama in Assen voorkomen is: de drie jonge kinderen van het overleden stel waren eerder uit huis geplaatst. Zowel de man als de vrouw stond onder psychologische behandeling.

< Vorige   Volgende >