Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB
Alweer scholieren steekpartij PDF Afdrukken E-mail
woensdag 24 oktober 2007
Een 15-jarige scholier is woensdagmiddag gewond geraakt door een steekpartij in Amsterdam-Zuidoost. De jongen ligt met meerdere steekwonden in zijn borst in het ziekenhuis, maar is nog aanspreekbaar, liet de politie weten.

Het slachtoffer had eerder op de dag op school ruzie gekregen met twee andere, eveneens 15-jarige leerlingen. Zij zouden hem na lestijd rond 15.15 uur bij de nabijgelegen bushalte in elkaar hebben geslagen en hem meerdere malen hebben gestoken. De jongen kon de school nog zelf binnenstrompelen.

Het gaat om de Open Schoolgemeenschap Bijlmer aan de straat Gulden Kruis. De middelbare onderwijsinstelling biedt onderdak aan de opleidingen vwo, havo en vmbo. De politie weet wie de daders zijn, maar heeft ze nog niet aangehouden.

Op donderdag 11 oktober kwam de 16-jarige scholier Youssef Mokhtari van het Technisch College in Amsterdam-West nog om het leven nadat een 14-jarige klasgenoot hem voor school had neergestoken.

< Vorige   Volgende >