Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB
Moord op NS-station Roosendaal PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 08 september 2007
Een nog onbekende man is zaterdagavond met een handbijl gedood op station Roosendaal. De politie heeft op het station een 41-jarige verdachte aangehouden.

Rond 19:30 uur werd het slachtoffer in een wachtruimte op het treinstation aangevallen. ,,De verdachte kwam de ruimte binnenlopen en begon met de bijl op het slachtoffer in te slaan'', aldus een politiewoordvoerder. Personeel van de hulpdiensten had ruim een uur nodig om de toestand van de man te stabiliseren zodat hij per helikopter vervoerd kon worden. Later op de avond overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.
(ANP)

Over de toedracht van het incident kon de woordvoerder nog niets zeggen. Ook over de identiteit van het slachtoffer en de verdachte en een mogelijke relatie tussen beide is nog niets bekend.

Om ruimte te geven aan hulpdiensten en politie werden enkele sporen op het station enige tijd afgesloten. Dat had geen grote gevolgen voor het treinverkeer, aldus spoorwegbeheerder ProRail.

< Vorige   Volgende >