Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB
Chaos verkeer door sneeuwval PDF Afdrukken E-mail
donderdag 08 februari 2007
Zware sneeuwval heeft donderdagochtend tot chaos in het verkeer in grote delen van Engeland en het zuiden van Wales geleid. Op de luchthavens Gatwick, Luton, Stansted en Birmingham is het vliegverkeer door het slechte weer ontregeld, meldde de BBC.

Ook bij het treinverkeer zijn problemen. De treinmaatschappijen hebben gewaarschuwd voor vertragingen en diensten die mogelijk moeten worden geschrapt.

In Birmingham, Slihull en Dudley blijven de scholen dicht. De meteorologische dienst van de BBC stelt dat in heuvelachtige gebieden in Engeland tot 15 centimeter sneeuw kan vallen.

Volgens de Britse Kamer van Koophandel zullen de gevolgen enorm zijn. De verliezen door verloren gegane arbeidsuren zullen de Britse economie naar schatting 400 miljoen pond (600 miljoen euro) kosten.
< Vorige   Volgende >