Onder de aandacht
Rampensite.nl is de meest complete professionele rampen site van Nederland. Op deze site is alle belangrijke informatie over rampen, risico's en veiligheid verzameld. U vind hier de risicokaarten en rampenplannen van uw eigen omgeving.
powered_by.png, 1 kB
Focus op veiligheid! PDF Afdrukken E-mail
dinsdag 11 juli 2006
De Zeeuwse gemeenten hebben de handen ineen geslagen om meer en beter met de Zeeuwse inwoners te communiceren over veiligheid. Dit doen zij onder het gezamenlijke campagnemotto ‘Focus op Veiligheid!’
De campagne is afgetrapt met advertenties en zet vragen of zorgen van burgers centraal in de campagne-uitingen. Op een open en eerlijke manier geven de gemeenten, in de regel door de burgemeester, antwoord.

Looptijd campagne Focus op Veiligheid!
De campagne is medio 2006 gestart. Naast de gemeenten gaan mogelijk ook bedrijven en de hulpdiensten u via deze campagne uitgebreider informeren. De campagne Focus op Veiligheid ! duurt in principe tot en met 2009. Daarbij is uiteraard niet uitgesloten dat tussentijds tot wijziging van de campagne of van de duur van de campagne kan worden besloten. Dit onder invloed van Rijks- of Provinciaal beleid.
Deze campagne van Zeeuwse gemeenten is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de provincie Zeeland.
< Vorige   Volgende >